Seminarji

Ste še vedno vedoželjni in čutite, da lahko svoj nabor kompetenc in znanj še razširite, a vam trenutno urnik enostavno ne dopušča? Bi pri vašem delu želeli uporabiti dodatna znanja, postati morda še bolj konkurenčni, a so izobraževanja dolgotrajna in draga?

 

Za vas smo pripravili izobraževalne module uporabnih znanj.

Na GEA College se zdaj lahko udeležite različnih, praktično usmerjenih modularnih izobraževanj za izredne študente, ki trajajo med 25 in 40 urami in v večini potekajo ob vikendih ter so tako prilagojeni vašemu urniku oziroma delovniku. Udeležba na izrednih predavanjih ne pomeni zgolj bolj ugodnega izobraževanja, ampak tudi učenje od priznanih strokovnjakov z bogatimi izkušnjami iz prakse, delo na praktičnih primerih in možnost mreženja. Naša predavanja so namreč zasnovana za zaposlene posameznike, ki iščejo aktualna in predvsem uporabna znanja.

Na voljo so zanimive in aktualne teme iz različnih izobraževalnih programov, po katerih trg tudi največ povprašuje. Izbirate lahko med tematsko različno bogatimi moduli; znamčenje v digitalnem svetu, podjetniška miselnost, digitalni marketing, inovativne tržne strategije, ustvarjalnost in inovativnost, prodaja in psihologija prodaje ter računovodstvo.
Poleg potrdila o udeležbi boste ob koncu zaključenih predavanj imeli na voljo tudi opravljanje izpita. Tako boste pridobljeno znanje lahko vnovčili kot priznanje za nadaljevanje ali pa nov začetek študija.

Vabljeni, da najdete sebi ustrezno kakovostno in ugodno izobraževanje in naredite korak naprej v karieri!