Sestavi si …

Za podjetja, ki imajo večje število zaposlenih lahko pripravimo personalizirano ponudbo. Prilagojena ponudba je pisana po meri vam. Glede na vaše cilje ter pričakovanja prilagodimo vsebino, obseg in način izvedbe. Pošljite nam svoje podatke in zahteve v spodnjem obrazcu in z veseljem vam pripravimo predlog izvedbe.

V kolikor pa bi želeli iz obstoječih razpisnih seminarjev oblikovati letni program izobraževanj, zase ali vaše sodelavce, vabljeni, da to storite na zavihku Sestavi si izobraževanje.

  Podjetje:
  Kontaktna oseba*:
  E-pošta*:
  Delovno mesto*:
  Telefon*:
  Število skupin*:
  Velikost skupine*:
  Cilji/pričakovanja:
  Način in obseg:
  Vaša ideja o vsebini:
  Veseli bomo, če se strinjate:

  - da vam pošiljamo e-novice s področja podjetništva, poslovnih vsebin in drugih zanimivih vsebin.
  Se strinjam

  - da vas obveščamo o izobraževanjih (seminarji, delavnice, workshopi, usposabljanja, webinarji, brezplačni dogodki) in študijskih programih GEA College ter drugih izobraževanjih, kjer GEA College sodeluje kot partner.
  Se strinjam

  - da vaše podatke uporabimo za izboljšanje naših storitev in zagotavljanje vsebin, ki so za nas relevantne.
  Se strinjam

  Vaše posredovane podatke (ime, priimek, elektronski naslov, telefon) bo GEA College d.d. in družbe v skupini, uporabljala v namen pošiljanja e-novic, obvestil o izobraževanjih in študijskih programih GEA College ter drugih izobraževanjih, kjer GEA College sodeluje kot partner.
  Kadarkoli lahko zahtevate:
  - Odjavo od prejemanja s klikom na povezavo v prejetem e-sporočilu. Ob odjavi bomo vaš e-naslov začasno premaknili v evidenco odjavljenih uporabnikov, nato pa ga trajno izbrisali.
  - Popravek svojih osebnih podatkov s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@gea-college.si.
  - Trajen izbris osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@gea-college.si.
  - Izvoz in vpogled do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, s posredovanjem pisne zahteve na naslov info@gea-college.si.
  GEA College bo z vašimi osebnimi podatki ravnal s skrbnostjo in v skladu z zakonodajo, do vašega preklica oz. po odjavi od prejemanja e-sporoči, bomo vaš e-naslov izbrisali. Z nami upravljajo s podatki skrbno izbrana podjetja, ki spoštujejo in delujejo v skladu z GDPR.